fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

2017 års julgåva går oavkortat till Barncancerfonden

Inget barn ska behöva fira jul i tron om att det kan vara deras sista. Ingen familj ska behöva undra om familjekonstellationen är densamma vid julbordet om ett år. Därför går Websteps julgåva 2017 till Sveriges största finansiär av barncancerforskning, Barncancerfonden. 

Varje år firar 300 familjer i Sverige jul med en överhängande oro att det kan bli barnens sista. Idag faller 20% av de drabbade barnen offer för cancerns värsta utfall. 20% ska dock bli 0%, och därför föll valet för 2017 års julgåva av Websteps anställda återigen på Barncancerfonden.

Vi på Webstep ställer oss stolt bakom det jobb Barncancerfonden utför, och hoppas att vårt bidrag kan göra skillnad. Många bäckar små gör en stor å sägs det, så för dig som läser detta är inget bidrag betydelselöst. Oavsett storlek på bidraget gör din insats stor betydelse, och kan vara vad som visar sig vara tungan på vågen för att 300 barncancerdrabbade familjer inom en snar framtid är 0.

God jul önskar vi på Webstep, och riktar en extra tanke åt barnen hos de drabbade familjerna. Förhoppningsvis når ni också åldern då ni har tröttnat på att se Kalle Anka och hans vänner. 

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer