fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Alla goda ting är fyra?

Pythagoras menade att siffran tre var fullkomlig, men som vi vet slår fyrtalet trisset. Lägg därtill ett fyrtal i ess så är Pythagoras bluff synad. Webstep är stolta att få presentera ett fyrtal i nya kollegor till .NET-gruppen i Stockholm, till Pythagoras stora förtret.

Marknaden skriker efter senior kompetens inom .NET och Webstep rivstartade därför efter sommaren med 4 nya ansikten och som dessutom direkt gick ut i uppdrag. Efterfrågan på marknaden, samt att det samtidigt händer mer än någonsin inom .NET-sfären och hos Microsoft själva gör att Webstep ser satsningen på .NET som såväl kort- som långsiktig. Vi är därför oerhört stolta att kunna presentera dessa fyra nytillskott till Stockholms .NET-grupp och att marknaden fortsättningsvis kan vända sig till Webstep med än större trygghet.

“Oerhört glad över dessa nya kollegor både med avseende till deras kompetens men likväl glädjen de bidrar med. Extra glädjande är också att vi når ut med vilka vi är och det vi gör i vardagen, och det med allt från ersättningsmodell till våra värderingar och attityder. Ett kvitto på att det lönar sig att vara genuin.” – berättar David Wallin, ansvarig för .NET-gruppen.

Marie Hallinan

Marie är en glad, social och utåtriktad person med över 10-års erfarenhet av fullstack-utveckling. Privata eller offentliga organisationer spelar ingen roll, Marie går hem överallt och är mycket lösningsorienterad och positiv.

Henrik Widlund

Henrik är en Fullstack webbutvecklare, lead developer och Software Architect med sin spetskompetens inom backend. Han har erfarenhet av att jobba med både stora och små organisationer med agila utvecklingsmetoder, kravställning, lösningsförslag och implementation.

Sebastian Gunnarsson

Sebastian är en Full Stack .NET-utvecklare som snabbt kommer till kärnan till olika problemställningar och som inte räds ansvar. Sebastian är ödmjuk, pragmatisk och professionell som person med fokus på nytta.

Åke Järvklo

Åke är en mycket erfaren webbspecialist med inriktning mot framtagning av moderna, komplexa webblösningar. Om införandet involverar CMS-system så är Åke ett utmärkt stöd med hans specialistkunskaper inom området.

Vad är det då för värderingar, attityder etc. som får fyra seniora utvecklare att välja Webstep? Nedan kan du se ett axplock av anledningarna, enligt våra nya kollegor.

Varmt välkomna till Webstep säger vi till Marie, Henrik, Sebastian och Åke!

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer