fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Mirsad Mustafa

Systemutvecklare, Malmö

Mirsad skapade sin först hemsida när han var 12 år. En timme efter han hade fått en liten bok från Telia som hette “Skapa din första hemsida” så visste han exakt vad han ville jobba med. Vid 15 års åldern så tyckte han att många hemsidor inte utnyttjade den fulla kapaciteten gällande användarvänlighet och struktur. Han upptäckte photoshop 7.0 och började lära sig webbdesign.
Vid 17 års ålder så började Mirsad frilansa och skapa hemsidor till vänner och bekanta. CSS och HTML var tekniker som han gillade att jobba med och bemästrade. Under sin tid som frilansare fick han jobba mycket med bl.a kundkontakt, brainstorming, marknadsföring, hemsidor och även trycksaker och logo. Att gå från idé till en färdig produkt var något som han verkligen brann för och lärde sig att bemästra väldigt snabbt.

Mirsad brinner för utveckling och uppskattar smarta lösningar. Han håller sig uppdaterad med dom senaste teknikerna inom JavaScript och design. Just React och Firebase(Google Cloud) är tekniker som han uppskattar och älskar att jobba med. Mirsad har erfarenhet och trivs väldigt bra med att jobba i team och Scrum men kan även ta sig an ett projekt själv. Mirsads kollegor skulle beskriva honom som väldigt glad, driven och delar gärna med sig av kunskap och erfarenheter.