fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Den 27 april bjuder vi in dig och dina kollegor till Kompetensbion, där vi denna gång inleder med en djuplodande presentation kring Internet of Things

Torsdagen den 27 april fortsätter vi succén med gratis eventet, Kompetensbion och bjuder här in till en djuplodande presentation kring Internet of Things (IoT).

Kvällens talare är Joakim Lindh, tidigare applikationsutvecklare på Texas Instruments som under kvällen leder oss genom den snårskog som är IoT.

Internet of Things är på framfart och digitalisering sker överallt. Idag bygger kompetens och erfarenhet på att ständigt utvecklas inom ny teknologi, innovation och genom att utmana sig själv. Det resulterar i motivation och nytänkande som är direkt överförbart till kundverksamhet. Kvällens presentation är ingången till en ny värld av möjligheter” – säger Joakim Lindh, Webstep Business Development Manager, IoT

Kvällen avslutas med den bioaktuella filmen Guardians of the Galaxy , vol. 2 – under kvällen bjuds det på lättare tilltugg och biotillbehör!

Anmälan sker här och är bindande: http://bit.ly/2oOjJa5

Kompetensbion, torsdagen den 27 april, på SF Skandia i Stockholm

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer