fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

En annorlunda väg in.. till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare

Min första kontakt med Webstep var genom deras Kompetensbio  ett evenemang där man får möjlighet att lyssna på duktiga talare, mingla och avsluta med en toppfilm.

Det här var för tre år sedan och över tiden har jag stött på Websteppare på flertalet andra evenemang i stil med Øredev och FooCafé.

Men det hela tog fart när jag under ett tech-talker evenemang diskuterade dykning, ett ämne som jag har varit intresserad av i många år men aldrig riktigt tagit tag i, med Patrik från Webstep. Efter en del diskussioner och intensivare kontakter så hade vi mer eller mindre bokat att vi skulle gå en dykkurs tillsammans, och som alla sociala situationer gick ju även samtalen in på vem man är, och vad man gör och liknande.

Kort därefter blev jag kontaktad av Tina Kervall på Webstep här i Malmö och fick möjligheten att lyssna vad dom hade att erbjuda. Den biten var ganska normal, med löpande intervjuer, hänga med på afterwork och möjligheten att delta på deras interna kompetenskvällar.

Och det var det här som i slutändan blev den starkaste faktorn för mig att välja Webstep som arbetsgivare, fokus på att dela med sig av sin kunskap och det otroliga engagemang som mina blivande kollegor visade.

Och strax efter att jag skrev på som konsult hos Webstep, drog även dykkursen igång.

En månad med teorilektioner och intensiva övningar i bassäng och havsdyk, varvat med teambuilding på hög nivå. Detta då man måste kunna lita på sina dykkamrater på samma sätt så man måste kunna lita på sina kollegor – för även om vi kanske inte direkt utsätts för livsfara i yrket (förutsatt att man kommer överens med dom man jobbar med), så är det ändå en bidragande faktor till stress.

Så här är jag nu under ny flagg och hoppas jag kan bidra lika mycket som alla andra med driv och engagemang och se till att våra kollegor och kunder kan dra nytta av den kunskap och erfarenhet som vi på Webstep aktivt jobbar med att införskaffa och dela.

Kort om författaren: Daniel Adler är en grym utvecklare med flera år i branschen. Daniel började sin karriär inom spel med inriktning på online gaming, men har även jobbat med “datamining“, “search technology” och webbaserade tjänster. Han har en mycket aktiv personlighet, där fokus ligger på vattensporter i stil med dykning och wakeboarding, vilket passar hans personlighet bra då han gillar nya spännande utmaningar och äventyr.

Wakeboard häftigare än berg- och dalbana med Daniel Adler, det senaste tillskottet på Webstep

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer