Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Vill du arbeta bland fantastiska kollegor på en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser, lyftas mot nya höjder med målfokuserad kompetensutveckling där du själv bestämmer riktningen och kombinera detta med en mycket flexibel lönemodell, då är Webstep en plats för dig.

Ett av de främsta skälen till att bli konsult på Webstep är de fantastiska möjligheterna till personlig och yrkesmässig utveckling. Här får du möjlighet att påverka verksamheten från olika håll, på en mängd olika sätt, i alla tänkbara kundmiljöer och företagskulturer tillsammans med kollegor med olika ursprung och erfarenheter.
Vi vill ha dig vars starkaste drivkraft är den personliga och yrkesmässiga utvecklingen, och som ständigt vill utmana dig själv genom spännande uppdrag och inspirerande kollegor i en miljö som låter dig växa.

 • Vårt ledarskap bygger på en positiv syn på människor, där varje individ är betrodd och respekterad.
 • Vi vet att engagerade och entusiastiska medarbetare är avgörande för våra samlade prestationer och resultat.
 • Vi har en omvittnat hög teknisk kunskapsnivå med erfarenhet och kompetens som lyfter våra kunder.

Vi söker dig och dina drömkolleger

I ett konsultföretag är du det mest värdefulla. Webstep och våra arbetsätt är anpassade efter detta. På så vis har vi år efter år tagit oss högst upp hos ansedda Great Place to Work.
Så har vi det här – och så kan du få det hos oss.

 • DU MÅSTE HA FORMELL UTBILDNING

  En väl genomförd utbildning är ett tecken på inlärningsförmåga som krävs en värld som står allt annat än still

 • DU MÅSTE HA VARIT MED ETT TAG

  Några år i den praktiska verkligheten spelar stor roll.

 • DU MÅSTE TYCKA OM OCH BEHÄRSKA KONSULTROLLEN

  Det handlar om att jobba och leverera ute hos kunder, om yrkesmässiga utmaningar, om att läsa av nya miljöer, förstå kulturer, passa in, göra vardagen enkel för din omgivning. Du måste gilla att dela med dig av kunskap och få din omgivning att skina.

Välkommen till en unik kompetensmiljö

Vi har många och bra kunder. Uppdragen är spännande och krävande. Du måste gilla att ständigt vara i rörelse, lyfta dig själv till nya höjder och följa med strömmarna. Och du måste tycka om att alltid rida på nya kunskapsvågor. Här får du 350 goda konsultkolleger fördelade på tiotalet avdelningar i två länder. Vi är vetgiriga, motiverade och kunniga, och vi tror på kunskapsdelning. Vi har som målsättning att alltid rekrytera kollegor som är kunnigare än dem vi redan har. Vi tror att detta systematiskt lyfter oss till nya höjder. Här får du tillgång till er rad kompetensbyggande aktiviteter ihop med kollegor som brinner för yrket.

Känner du igen dig?

Vad erbjuder vi dig?

Vi tror på fullständig transparens i alla led. Vi vill ha medarbetare med stark integritet. Vi tror på det vi håller på med, är prestigelösa och främjar innovation och kunskapsdelning. Hos oss uppmuntras du till att vidareutvecklas, antingen på egen hand eller tillsammans med andra genom någon av våra många kompetenshöjande aktiviteter.

Vår framgång grundar sig på den samlade erfarenhet och kompetens som våra anställda bidrar med och vi är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang.

Att våra medarbetare värderar oss högt är tydligt: under både 2016 och 2017 utsås Webstep Sveriges till en av landets bästa arbetsplatser genom den internationellt erkända organisationen Great Place to Work.

Frihet, flexibilitet och belöning

Vi tror att du vill kunna fatta dina egna beslut i en trygg och stabil miljö med unika utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder incitament för alla, till exempel:

 • En flexibel lönemodell
 • Ständig kunskapsutveckling och nya erfarenheter
 • Kompetenshöjande aktiviteter i teknikens absoluta framkant
 • Tydlig vidareutveckling av ditt personliga varumärke
 • Spännande kunder och utmanande uppdrag

Vi har sedan starten valt att lyssna på våra medarbetare för att förstå vad som utgör en bra lönemodell. Hos oss ges du friheten att välja, utan komplicerade bonusmodeller över kvartal och månad.

Här kommer du till en generös social miljö

Vi på Webstep vill att det ska finnas utrymme för många olika slags personligheter och bakgrunder. Friheten i våra sociala och kompetensutvecklande aktiviteter tycker vi är viktig. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet och engagemanget ska därför baseras på vår egen situation. Vi har som mål att involvera våra medarbetare i olika sammanhang och att ständigt vara lyhörda för vad alla tycker och tänker!

Vi är ett transparent och enkelt företag och vi söker likasinnade kollegor. Yta och image inte är viktigt utan enkelhet, transparens, värme och driv är värderingarna som gör oss framgångsrika.

Detta är vår rekryteringsprocess

För oss är det viktigt att vi är transparenta och ärliga i allt vi gör. Det ska kännas riktigt bra från bägge håll när du tar klivet över till att bli konsult på Webstep.

Kom gärna förbi vårt kontor! En rundvandring i vår miljö är ett bra sätt att få en känsla för vår företagskultur.

Intervjuprocessen är uppdelad i följande delar:

 • Teknik och kompetensutveckling

  Vi fokuserar på din tekniska erfarenhet och framtida kompetensutveckling men även hur du kan utvecklas i din roll som konsult hos oss.

 • Vem är du?

  Vi vill veta mer om vem du är som person. Vi fokuserar på företagskultur, personliga intressen och erfarenheter.

 • Skarpt läge

  Här går vi igenom alla detaljer och här ges också möjlighet att träffa en av våra konsulter. Känns allting bra efter detta möte så går vi vidare och tar dina referenser.

 • Välkommen till Webstep!

  Du är en nu medlem i Webstepfamiljen och kommer få inbjudningar och uppmärksammas i vårt veckobrev samt få ett fint onboarding-paket.