Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Fler vassa IT-konsulter!

Vill du jobba som seniorkonsult på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vill du lyftas mot nya höjder med en målfokuserad kompetensutveckling och kombinera det med en mycket flexibel lönemodell? Då kommer du att trivas hos oss. Webstep är ett IT-konsultföretag med seniora och erfarna medarbetare i många roller. Vi är stolta över vår fina laganda och fantastiska kultur.

Vi söker dig och dina bästa kolleger inom IT- branschen.

Vi har alltid behov av nya, duktiga medarbetare som vill hjälpa våra kunder på den digitala resan. Du ska ha erfarenhet av konsultrollen eller haft en ledande roll och ständigt törsta efter ny kunskap, oavsett om det handlar om systemutveckling, agil coaching, arkitektur, mobilitet, automatiserad test, DevOps, IoT, förändringsledning eller Continuous Delivery.

Som IT-konsult hos oss är du företagets viktigaste medarbetare. Det är därför ingen slump att vi anpassat vårt arbetssätt efter våra konsulter. Och ett bevis på att vi jobbar rätt är att vi flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av den ansedda organisationen Great Place to Work.

 • Du har gedigen utbildning inom IT

  När världen snurrar allt fortare blir kravet på utbildning allt mer värdefullt. Därför är det viktigt att du har en formell utbildning i botten och att du har fokus på vidareutveckling.

 • Du har varit i verkligheten några år

  Efter din utbildning har du utvecklats vidare i det verkliga livet. Och du känner nu att det är dags att gå vidare mot nya höjder.

 • Du trivs i konsultrollen

  När du kliver in i rollen som seniorkonsult hos oss vet du redan vad som krävs. Du känner till vilka utmaningar och möjligheter som väntar dig, du förstår kulturer och känner  noga av med dina sociala antenner. Givetvis delar du frikostigt med dig av din djupa kunskap och får omgivningen att växa lite extra. Känner du igen dig?

Välkommen till en kunskapstörstande miljö

Som seniorkonsult hos oss får du jobba med spännande och utvecklande uppdrag inom exempelvis systemutveckling inom Java, frontend och .Net, automatiserade tester, DevOps, Continuous Integration och Continuous Delivery. För att lyckas måste du gilla att vara i händelsernas centrum och alltid vilja lyfta dig till högre nivåer. Och du måste också vara vetgirig och älska att dela med dig av kunskap. Du kommer löpande att delta i våra kompetenshöjande aktiviteter med lärare i absolut världsklass.

Allt det här erbjuder vi dig

Vill du fatta dina egna beslut i en trygg miljö med unika utvecklingsmöjligheter?
Vi erbjuder mycket attraktiva incitament för alla medarbetare. Vad sägs bland annat om en flexibel lönemodell, där du själv kan påverka din månadslön?

Fler exempel på incitament:

 1. Kompetenshelger med lärare i världsklass. Dan North, Gojko Adzic, Martin Thompson, Simon Brown, Sam Newman och Dave Farley är några av de namnkunniga lärarna som utbildat oss.
 2. Kompetenskvällar där våra medarbetare väljer aktuella teman
 3. Coaching och utveckling av ditt personliga varumärke
 4. Spännande kunder och utmanande uppdrag
 5. Passionerade och trevliga kollegor med olika bakgrunder och kulturer.

Frihet, flexibilitet och belöning

Vi tror att du vill kunna fatta dina egna beslut i en trygg och stabil miljö med unika utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder incitament för alla, till exempel:

 1. En flexibel lönemodell
 2. Ständig kunskapsutveckling och nya erfarenheter
 3. Kompetenshöjande aktiviteter i teknikens absoluta framkant
 4. Tydlig vidareutveckling av ditt personliga varumärke
 5. Spännande kunder och utmanande uppdrag

Vi har sedan starten valt att lyssna på våra medarbetare för att förstå vad som utgör en bra lönemodell. Hos oss ges du friheten att välja, utan komplicerade bonusmodeller över kvartal och månad.

“Webstep Sverige har två år i rad utsetts till en av landets bästa arbetsplatser i den internationellt erkända organisationen Great Place to Work”.

En generös social miljö väntar dig

Tycker du också att olikhet berikar? Vill du ha kollegor med olika bakgrunder och olika personligheter? För oss på Webstep är det viktigt att alla inte är stöpta i samma form. Det skapar högre kvalitet och dynamik. Och dessutom blir det en roligare arbetsplats. Vi trivs bra ihop, både under arbetstid och när det är dags för after work.

Det är också viktigt att vi är lyhörda för vad alla våra medarbetare tycker och tänker. Istället för yta och image betonar vi transparens, värme, enkelhet och driv. Det är sådana värderingar som gör oss framgångsrika.

Vår rekryteringsmodell

Det ska kännas bra för både dig och oss när du tar klivet över till att bli en av våra seniorkonsulter. En god start kan vara att hälsa på oss och kika runt i våra trevliga lokaler.
Då får du en känsla för vår företagskultur och kan bestämma dig för om allt känns rätt för dig.

Så här ser vår intervjuprocess ut:

 • Vem är du?

  På första mötet får du berätta om dig själv. Vad tycker du om att göra på fritiden, vad har du gjort tidigare i livet, hur ser dina framtidsdrömmar ut? Genom att lära känna dig närmare ser vi om du passar in hos oss.

 • Din teknik- och kompetensutveckling

  Känns allt bra ses vi igen. Den här gången fokuserar vi på dina tekniska erfarenheter och framtida kompetensutveckling, men även hur du kan utvecklas i din roll som seniorkonsult hos oss.

 • Skarpt läge

  Nu är det dags att gå igenom alla detaljer och träffa en av våra seniorkonsulter. Känns allt bra tar vi dina referenser.

 • Varmt välkommen till Webstep!

  Grattis! Du är nu medlem i Webstepfamiljen och en spännande resa väntar dig. Nu börjar det roliga!