Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Fler vassa IT-konsulter!

Vill du jobba som seniorkonsult på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Vill du lyftas mot nya höjder med en målfokuserad kompetensutveckling och kombinera det med en mycket flexibel lönemodell? Då kommer du att trivas hos oss. Webstep är ett IT-konsultföretag med seniora och erfarna medarbetare i många roller. Vi är stolta över vår fina laganda och fantastiska kultur.

Vad gör oss till Webstep?

Som ett IT-konsultbolag med erfarna medarbetare är det viktigt att vi alla ser oss som Websteppare. För att lyckas med detta måste vi bygga en stark företagskultur. Grunden
i byggandet utgörs av våra värderingar och vår vision.

Som IT-konsult hos oss är du företagets viktigaste medarbetare. Det är därför ingen slump att vi anpassat vårt arbetssätt efter våra konsulter. Och ett bevis på att vi jobbar rätt är att vi flera år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av den ansedda organisationen Great Place to Work®.

 • Vi frigör din fulla potential

  Företagskulturen och värderingarna hjälper oss att sträva mot visionen: att frigöra medarbetarnas och kundernas fulla potential. Det handlar om att skapa förutsättningar för att växa och utvecklas. Både som bolag och individuellt.

 • Det här är våra värderingar

  Genom att vara Ärliga och Okomplicerade försäkrar vi oss om att samarbeten och relationer med kunder och konsulter byggs med enkelhet, öppenhet och pålitlighet. Som Innovativa och Kompetenta håller vi koll på en ständigt föränderlig bransch och omvärld. Och genom att vara Engagerade och Kvalitetsmedvetna hämtar vi och delar kunskap.

 • En av Sveriges bästa arbetsplatser

  Vi har flera gånger utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av den internationella organisationen Great Place to Work®. Vår placering på listan är resultatet av hårt arbete, stolthet, förtroende och alla medarbetares vilja att utvecklas.

Våra områden

Som vår kollega på Webstep arbetar du med spännande och utvecklande uppdrag inom bland annat systemutveckling i Java, .Net eller Front-end. Utöver detta har vi etablerat oss inom områdena Data Science (Artificiell Intelligens och Machine Learning) och IT Management (förändringsledning, projektledning och produktägande).

Allt det här erbjuder vi dig

Som IT-konsult är du företagets viktigaste medarbetare och det är därför ingen slump att vi anpassat arbetssätt och förmåner efter dig och dina kollegor. Se här allt som vi erbjuder:

 1. Med vår flexibla lönemodell får du möjlighet att anpassa din lön efter dina behov – på ett sätt som en fast lönemodell inte kan. Modellen är framtagen tillsammans med våra konsulter för att den ska bli så bra anpassad till dina önskemål som möjligt.
 2. En viktig del i din kompetensutveckling sker i dina dagliga utmaningar hos kunderna. Den övriga delen ser vi till att maximera med vår strategi för kompetensutveckling. Det handlar helt enkelt om att frigöra din fulla potential. Vad sägs exempelvis om att delta på våra kontinuerliga kompetenshelger där vi under åren haft besök av stjärnor som Dave Farley, Dan North och Gojko Adzic.
 3. Ditt uppdrag formar din vardag. Det är därför inte mer än rätt att du själv tar det slutgiltiga beslutet om vilket uppdrag som passar dig och din utveckling bäst. Resten sköter vi.

Vi utvecklas. Tillsammans.

Att utveckla oss som bolag är något vi vill göra tillsammans med dig. Med engagemang och öppet klimat når vi våra gemensamma mål:

 1. En gång per år bjuder vi in dig som konsult till vår årliga We-helg för att tillsammans diskutera vad vi på Webstep gör bra i vår verksamhet och vad som kan förbättras. Förslagen blir sedan mål som vi arbetar med till nästa års We-helg. På så sätt fortsätter resan mot en arbetsplats i världsklass.
 2. För att stärka gemenskapen arrangerar vi kontinuerligt olika typer av sociala aktiviteter, som familjedagar, träningslopp, after works och sommar- och julfester. Dessutom reser vi varje år utomlands på en gemensam konferensresa. Har du egna idéer på aktiviteter som du vill göra ihop med dina kollegor så tar vi gärna emot dina förslag.
 3. För oss är det viktigt att ge tillbaka till samhället. Utöver att vi varje jul donerar pengar till välgörenhetsorganisation som röstas fram av våra medarbetare, samarbetar vi med den ideella organisationen “Programmering utan gränser”. Vi stöttar där arbetet med att lära ut programmering till barn och ungdomar i utsatta områden.