fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Kompetenshelg: Modern Presentationsteknik

Under ett par natursköna dagar i slutet av augusti besökte våra medarbetare Elfviks udde, som man hittar längst ut på Lidingö, för att här medverka på en av Websteps kompetenshelger.

Ämnet denna gång var Presentationsteknik.

I sann traditionell anda bjöd man här in en av de allra bästa inom sitt område, David JP Phillips, för att hålla en av Sveriges vassaste utbildningar inom modern presentationsteknik.

David tog här med oss på en resa baserat på vetenskapens senaste forskningsrön kring kommunikation och retorik. Våra deltagare fick här lära sig att överkomma sin nervositet, ge oss kunskap, tekniker, tips och framförallt lyfta oss till helt nya nivåer inom presentationsteknik.

Under kompetenshelgen har man koncentrerat sig på varvning av teori, praktik samt personliga presentationer och väldigt uppskattade individuella samtal.

”Vår inställning kring kompetensutveckling är att  ”Inspiration är det som ska driva våra konsulter till nya höjder! För att uppnå det, måste vi arbeta på ett lite annorlunda sätt och genom vårt koncept “Kompetenshelg” har vi här skapat något unikt!”, säger Eje Thorarinsson, regionchef på Webstep

I rollen som kurshållare är David ”inte bara är en lysande talare”, han är även en mycket god pedagog som kan förmedla vad man behöver tänka på för att öka sannolikheten att “bli lyssnad på“!

”Awesome! Bra och mycket givande kurs som jag kommer att ha nytta av länge!”, säger Carl Almquist, konsult på Webstep

Fantastiskt givande och trevliga dygn med Webstepkollegor och David JP Phillips gällande presentationsteknik. En sån där “wow, det där var bra!”, säger David Wallin, säljare på Webstep

Det är väldigt sällan man ges möjligheten att delta på event och konferenser som kanske inte alltid ligger direkt inom sitt eget verksamhetsområde. Hos oss på Webstep, satsar man passionerat på vidareutveckling av den anställde genom att proaktivt investera i framtiden.

Websteps kompetenshelg presenterar "Modern presentationsteknik" med David JP Phillips

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer