fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Lessons learned - Øredev 2015, dag 1

Allt från säljare och HR-personal till testare, utvecklare och även representanter från en Ambassad som var förbi vår monter under dagen. Utan tvekan så var det absolut vår ”Raspberry Pi 2”-labb som gjorde störst intryck på deltagarna (eller kanske det var godis-skålen J) och det var många som var väldigt nyfikna på vad det var för konstigt lysande grej vi hade på bordet.

Personligen hann jag inte med föreläsningar idag, kanske kan bli några stycken i morgon, men det kändes ändå helt okej eftersom det inte var många lugna stunder i vår monter.

Lessons learned:

  • Har man en dator kopplat till en Thunder USB Missile launcher så kommer chefen att försöka använda den till att skjuta på oss stackars konsulter!
  • Placerar man en skål med godis i närheten av en av utgångarna från en föreläsningslokal så kommer dom tömmas j*kligt snabbt (och folk lär inte upptäcka vem det är som ger ut det)
  • Erbjuder man laddning av mobila enheter, så finns det en bra chans att folk stannar några minuter extra och pratar
  • Blinkande ljus på en Raspberry Pi drar j*kligt mycket uppmärksamhet, och ännu mer när folk upptäcker hur enkelt det är att jobba med den. Mycket tack vare allt det hårda arbete som en av våra fantastiska kollegor redan har gjort (Mattias Larsson, yay!)
  • Har man en ”giveaway” som kräver att folk ska vara på Twitter så kan det faktiskt vara tillräckligt för att folk som alltid har undvikt det som pesten, skapar ett konto

Tack så mycket till alla som var förbi vår monter idag, hoppas vi får möjligheten att få prata med massor av nya bekantskaper även under morgondagen!

Då var första dagen avklarad på Øredev, och även om det var lite hårt mot fötterna så var det skönt att få träffa så många olika människor.

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer