fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Utsålt på föreläsningar om Machine Learning

Machine Learning är den allra hetaste disciplinen inom AI och påverkar människors liv på många sätt – spel, robotik, översättning, taligenkänning, kundservice och mycket annat. Som ett led i IT-konsultbolaget Websteps satsning på kompetensöverföring kommer Machine Learning-experten Diana Spencer att hålla två föredrag om Machine Learning i Sverige:

Måndag 20 november, biografen Skandia, i Stockholm

Tisdag 21 november, biografen Royal i Malmö

Diana Spencer är från USA, där hon tagit sin kandidatexamen i biologi och datavetenskap från University of California San Diego. Hon har en masterexamen i neurala system och beräkning från ETH-Zürich i Schweiz. Hennes avhandling handlade om begränsningar för djupa feed forward neurala nätverk för fonemigenkänning i talspråk – tillämpade principer från maskininlärning och Deep Learning.

Diana är baserad vid Websteps kontor i Stavanger och har mest jobbat med startups sedan hon kom till Norge. Hon arbetar också med projekt inom datavetenskap och maskinlärning och är också kopplad till Websteps växande miljö inom detta i Bergen.

”Intresset för Machine Learning är enormt. Båda Dianas föreläsningar är fullbokade och det är roligt att kunna ge tillbaka litet kunskap till såväl medarbetare som kunder. Diana är en exceptionellt bra föreläsare, med både djup och bredd och förmåga att levandegöra svåra och tekniska koncept,” säger Websteps VD Jacob Cardell.

För mer information, vänligen kontakta:

Jacob Cardell, VD
jakob.cardell@webstep.se
+46 70 515 75 59

Stor nyfikenhet på Artificiell Intelligens – Websteps expert fyller två stora biosalonger med över 1 000 platser

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer