Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Säkra digitala tjänster och IT-lösningar

Behöver ditt företag en nyskapande IT-lösning, kompetensutveckling inom er IT-verksamhet eller kanske effektivare systemlösningar som optimerar kostnaderna? Då är du välkommen att prata med oss. Vi hjälper dig med digitalisering och digitala lösningar som realiserar värden och skapar nya möjligheter.

Här på Webstep kan vi allt om marknadens olika verktyg och standarder på våra fem fingrar. Dessutom har vi de rätta kunskaperna som knyter ihop tekniken till ditt företag. Kanske behöver du också hjälp med teknisk rådgivning, systemutveckling eller operativ projekt- och IT-ledning? Självklart löser vi även det. Vi har idag uppdrag hos över 30-talet kunder i en rad branscher.

Allt från systemutveckling till automatiserad test och DevOps
Tillsammans med dig som kund skapar vi säkra och användarvänliga digitala tjänster och IT-lösningar som exempelvis agil systemutveckling, mobilitet, automatiserad test, DevOps, förändringsledning och Continuous Delivery.

Våra kundrelationer är långa och vi brinner för att dela med oss av kunskap. Ledstjärnan i vårt arbete är ”enkelt och okomplicerat”. Det betyder i praktiken att vi levererar kunskap i ett prestigelöst samarbete.

Unika möjligheter för din digitaliseringsresa
Vi erbjuder dig en tvärfunktionell kompetens inom de viktigaste byggstenarna för din digitala resa: molnet, infrastruktur, säkerhet, mobilitet, DevOps och Continuous Delivery.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Några av våra kunder

Det är inte utan att vi blir lite stolta när vi tänker på vilka företag och institutioner som valt oss. Men det ställer också krav. Vi måste ständigt vara nyfikna och ligga med örat mot den digitala rälsen. För vi är aldrig bättre än den senaste leveransen.

Våra partners

Med våra partnerskap får vi tillgång några av marknadens mest efterfrågade tekniska plattformar och verktygslådor.Vi har omfattande erfarenhet från projekt inom dessa tekniker och det finns inga begränsningar för oss.