fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep är ett IT konsultbolag och tillsammans med dig utvecklar vi morgondagen!

Noga utvalda kompetensområden
Oavsett om ditt företag är en startup eller en stor organisation, kan vi hjälpa dig att nå era mål. Våra största kompetensområden är systemutveckling inom .NET, Java och Front-End, tätt följt av IT-Management, Data Science (AI/Maskininlärning) och Sitevision. Alla områden är noga utvalda efter IT-behoven på varje ort och alla konsulter har specifik kompetens inom respektive område.

Vill du veta mer?
Läs mer om våra kompetensområden om du vill läsa mer om vilka vi är och vad vi erbjuder. Eller kontakta något av våra kontor för en närmare presentation.

Här hittar du oss:
• Stockholm: Kungsgatan 44, 111 35 Stockholm
• Malmö: Skomakaregatan 4, 211 34 Malmö
• Uppsala: Bredgränd 6, 753 20 Uppsala

E-post: kontakt@webstep.se

Några av våra kunder

När vi tänker på vilka kunder som har valt att samarbeta med oss känner vi oss stolta. Detta ställer också en del krav på oss, för utan våra kunder är vi ingenting. Kunderna finns i dag i en rad branscher som bland annat spel, media, bank, finans och myndigheter.

 

Våra partners

Den tekniska utvecklingen går allt snabbare och det är viktigt att ha örat mot den digitala rälsen. Tack vare våra partnerskap får vi tillgång till ökad expertis, fler tekniska plattformar och större verktygslådor. Partnerskapen ger dessutom rätt förutsättningar för oss att växa i våra roller och därmed skapa högre kvalitet i våra kunduppdrag.

Nyheter