Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Digitalisering och digitala lösningar realiserar värden och skapar nya möjligheter. Detta är vårt område. Vi kan tekniken och marknadens olika verktyg och standarder. Vi erbjuder erfarna teknikexperter med handgriplig kunskap som kan knyta tekniken till ditt företag. Vi erbjuder också tilläggstjänster som teknikrådgivning, värdeökande Business Intelligence och operativ projekt- och IT-ledning.

Webstep skapar tillsammans med kunderna säkra och användarvänliga digitala tjänster och lösningar. Vi har långa relationer med våra kunder och brinner starkt för kunskapsdelning. ”Enkelt och okomplicerat” är vår ledstjärna, vilket i praktiken innebär att vi levererar grundmurad kunskap i prestigelöst samarbete. Vi har verksamhet i de flesta branscher och uppdrag hos fler än 200 kunder.

Vår riktade satsning på IoT speglar våra unika förutsättningar i digitaliseringsarbetet. Vi har tvärfunktionell kompetens över arbetsområden som molnet och infrastruktur, säkerhet, mobilitet, BigData, Business Intelligence, prediktion, AI – alltså de viktigaste byggstenarna för Internet of Things.

Kontakta oss, vi kan hjälpa dig!

Några av våra kunder

Vi skapar tillsammans med kunderna säkra och användarvänliga tjänster och lösningar. Våra konsulter är kunniga och enkla att samarbeta med. Vi har verksamhet i de flesta branscher och uppdrag hos fler än 200 kunder, i alla roller från utvecklare till projektledare.

Våra partners

Med våra partnerskap får vi tillgång några av marknadens mest efterfrågade tekniska plattformar och verktygslådor. Vi har omfattande erfarenhet från projekt inom dessa tekniker och de innebär ingen begränsning för oss.