Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Lösningar

Önskar du en konsult som sitter mittemot dig eller bredvid? Vi gissar att du väljer det sistnämnda. Vår styrka är att skapa lösningar i nära samarbete med kunderna. Det är också då de riktigt goda resultaten uppnås. Vi erbjuder dig lösningar och tjänster i produkt- och lösningsutveckling.

Nya affärsmöjligheter med Internet of Things (IoT)
Inom de närmaste åren kommer IoT att genomsyra allt inom teknik, funktionalitet och tillämpningar. Det här öppnar nya affärsmöjligheter för många företag. Framtidens IoT handlar om programvara och vi på Webstep har tekniken, kunskapen och erfarenheten som hjälper dig att navigera rätt.

2016 startade vi vår första tvärfunktionella avdelning: Webstep Internet of Things. Med hjälp av designprototyper utformar vi och bygger kompletta lösningar baserade på korta, iterativa cykler av testbaserade programvaror.
Vi samarbetar även med bland annat entreprenörsföretaget Disruptive Technologies som levererar banbrytande sensorer med över 15 års livslängd.

Molnlösningar anpassade efter din affärsmodell
Molnet är en viktig förutsättning för IoT och även en viktig parameter för nya affärsmodeller. Tack vare partnerskapet med Amazon Web Services och vår egen expertis kan vi skapa molnlösningar som ger dig ett affärsmässigt övertag.

Rätt digitalisering för ditt företag
Bildandet av vårt användarupplevelseteam (UX-team) i Stavanger har gett oss ytterligare försprång inom digitalisering. Och det betyder att vi kan ge dig ännu bättre användarupplevelser, driva produkt- och tjänsteutvecklingen framåt och se till att dina digitala verktyg och tekniska applikationer fungerar optimalt för medarbetarna.

Det kan exempelvis handla om att öka dina kundinsikter. Ett sådant uppdrag kan starta med intervjuer och workshops som kartlägger och analyserar dina kunders behov. Därefter identifierar vi möjligheter och presenterar lösningar till förbättring, innovation eller digitalisering.

Vår centrala roll i programvaruprojekt hos våra kunder har resulterat i att vi kan ta över ansvaret för applikationsförvaltning och vidareutveckling. I Norge hjälper vårt Software Lifecycle Center kunderna med applikationsförvaltning som ger hög effektivitet till minimala kostnader. Målet är att erbjuda utvecklingsprojektets dynamik, skapa korta svarstider och snabba åtgärder. Det betyder helt enkelt att vi kan korta ”time to market” och öka din lönsamhet, tack vare sänkta kostnader och bättre intäktsmöjligheter.

Vi skapar kort sagt lösningar för dig, tillsammans med dig.

Nyfiken?
Kontakta oss gärna för referenser eller projektberättelser som passar dina utmaningar inom bland annat digitalisering och IoT.

Vi kan hjälpa dig med

  • Digitalisering
  • Internet of Things (IoT)
  • Mobilitet
  • Molnlösningar
  • Integration
  • Test och Testledning

Våra samarbetspartners