Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Rådgivning och ledningen inom IT

Gedigen operativ erfarenhet och stor förmåga i process- och leveranssituationen – där har du kännetecknen för Webstep. Våra konsulter och ledare förstår hur tekniken kan skapa värde i ditt företag och är vana att tackla alla utmaningar.

Hur ska din IT-konsult vara?
Får vi föreslå en kombination av hög teknisk kompetens kryddad med social talang? Våra konsulter smälter smidigt in i din organisation, förstår olika kulturer och jobbar prestigelöst. Teknisk kunskap och erfarenhet då? Där kan vi exempelvis nämna moderna utvecklingsmiljöer, domänkompetens, metodkompetens och certifieringar. I vår välfyllda verktygslåda finns en stor sakkunskap som kontinuerligt fylls på med världsnamn som Dan North, Gojko Adzic, Simon Brown och Dave Farley som vi anlitar exklusivt för våra konsulters kompetensutveckling.

Behöver du förstärka IT-avdelningen med konsulter inom systemutveckling i Java, .NET, Front-end, Data Science eller IT-management? Hos oss hittar du marknadens vassaste IT-specialister med många års erfarenhet av konsultrollen, bland annat från bank/finans, transport, offentlig sektor, energi, spel, media, telecom/ISP, livsmedel, retail och High-Tech.Överlåt projektledningen åt oss
Ofta bygger vår projektledning på agila metoder. Agilt arbete handlar om att ständig rikta blicken på planerna, vara lyhörd för förändringar och snabbt kunna fatta nya beslut. Ingenting är färdigt förrän det är klart, kort sagt. I många projekt har vi rollen som agil coach eller scrum master, där vi hjälper teamen och organisationen att nå sina mål.

Testledning från A till Ö
Här på Webstep finns allt du behöver för att lyckas med tekniska test och testautomatisering. Vi bygger upp miljöer, inför tekniker och ser till att du får rätt verktyg för det operativa testarbetet. Smart och smidigt.

Nyfiken?
Kontakta oss gärna för referenser eller projektberättelser som passar dina utmaningar för rådgivning och ledning inom IT.

Vi kan hjälpa dig med

  • Digitalisering
  • Internet of Things (IoT)
  • Mobilitet
  • Integration
  • Test- och Testledning
  • System- och apputveckling