fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep och Sitevision

Webstep är sedan några år tillbaka officiell partner med Sitevision och nu enligt senaste partnermodellen placeras Webstep som silverpartner. Tillsammans med Sitevision har vi hjälpt våra kunder med flertalet prisbelönta lösningar.

– Vi är oerhört stolta över vårt partnerskap med SiteVision, och extra kul att vårt partnerskap tagit nya höjder som Silverpartner! Vi har ett flertal riktigt vassa kollegor certifierade som både SiteVision Website developer(CSWD) och SiteVision Solution developer(CSSD) vilket i kombination med våra andra kompetensområden och partnerbolag gör oss till en komplett leverantör, säger Jakob Cardell, VD Webstep Sverige.

Vårt erbjudande – allt under samma tak

Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, från analys till förstudier utöver webbutveckling till apputveckling, systemutveckling. Vi erbjuder även rådgivning inom bl.a. tillgänglighet (WCAG) och kringliggande tjänster för dig med en webbplats som måste uppfylla högre krav.

Samtliga våra Sitevision-konsulter är certifierade av Sitevision på flera nivåer.

 

Våra konsulter håller även utbildningar och seminarier kring Sitevision och vi har föreläst ett flertal gånger på Sitevisiondagarna, senast kring avancerad webbplatssök med multipla integrationer.

Prisbelönta Sitevision-lösningar

Varje år under Sitevisiondagarna, Sitevisions årliga konferens, så nomineras och utdelas deras egna pris, Guldhanden. Genom Websteps konsultexpertis har organisationerna Pensionsmyndigheten, Centerpartiet och SBAB alla vunnit priset Guldhanden. Detta är tack vare de gedigna kunskaper om Sitevision som våra konsulter besitter som varit starkt bidragande till priserna. 

Våra referenscase

Vi har en gedigen kunskap från både privata och offentliga kunder vars CMS eller intranätplatformar är i Sitevision-miljöer. Vi har jobbat med ett flertal projekt och nedan har du några referenscase:

Skolverket

eSamverka

Lidköping kommun – Under arbete

Sobona – Under arbete

Utöver ovan nämnda kunder finns ett flertal andra uppdrag där en eller flera av våra konsulter har utfört uppdrag för kunds räkning. 

 • Värnamo kommum
 • Kungliga Biblioteket
 • Eskilstuna Kommun
 • SBAB
 • Bengtsfors Kommun
 • Centerpartiet
 • FOI
 • Fortifikationsverket
 • Svenska miljöinstitutet
 • Tand- och läkemedelsförmånsverket
 • BRÅ

Partnerskap för kvalité

För att stärka upp Websteps leveranskapacitet och utbud har vi ett antal samarbeten med organisationer som har kompetens knuten till Sitevision eller produkter anpassade för Sitevision:

Rek. Ai

Med hjälp av Rek. Ai kan vi skapa en personaliserad webbplats som utnyttjar kraften inom artificiell intelligens. Produkten skapar personaliserad innehållsrekommendationer för besökaren på webbplatsen. Genom att rekommendera sidor och information till besökaren skapas en personaliserad webbplats vars navigation snabbt leder besökaren rätt.

Advant

Advant är en innovativ helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar som utvecklar med verksamheter kundupplevelsen i fokus. Webstep och Advant har redan genomfört projekt tillsammans där vi kompletterat varandra väldigt bra. Advant har kunskapen om att skapa digitala upplevelser utifrån målgruppernas behov med hjälp av strategi, koncept, digital design och användartester. Webstep har kunskapen om utveckling, struktur, integration och tekniska lösningarna.

Vill du veta mer om detta? Kontakta Mathias eller David nedan!

Kontaktpersoner