fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Varför är Webstep en av Sveriges Bästa Arbetsgivare?

I 30 år har organisationen Great Place To Work arbetat med detaljerade medarbetarundersökningar och deras kvalitetsstämpel är idag erkänd i över 45 länder på sex kontinenter. Deras metoder är kända för att vara rigorösa och objektiva och man har här skapat en definition för vad som utmärker en riktigt bra arbetsgivare.

I undersökningen mäts tillit och trivsel till både ledning och medarbetare samt stolthet kring arbetet i sig. Vad som avgör när en organisation rankas som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser är när ledarna litar på att medarbetarna gör ett bra jobb, att man här möts av vänlighet, och att man blir tagen på allvar då man upplever orättvisor samt att man behandlas jämlikt oavsett position eller roll.

Det finns såklart en uppsjö av saker som gör vårt bolag till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, men vår vision speglar det väldigt bra – “Vi förverkligar våra medarbetares och kunders fulla potential”.

Vi på Webstep är genuint stolta över vår arbetsplats och vår kultur.

Stolthet på en arbetsplats mynnar ut i tillit till sin arbetsgivare, medarbetare och arbetsuppgifterna i sig. Att få alla i ett företag att dela den känslan är en utmaning som många arbetsplatser sliter med, så även vi på Webstep!

De bolag som väljer att anmäla sig till undersökningen delar givetvis vår känsla av stolthet av vad deras organisation åstadkommit och vi tror ingen väljer att delta som inte tror att de har en chans att nomineras. I undersökningen för 2016 hamnade Webstep på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser! Det är en oerhörd glädje kring ett sådant besked när vi vet att många bolag har en fin kultur och driver sin verksamhet med glöd och energi som engagerar medarbetarna.

Frågan man ställer sig är vad avgjorde egentligen till vår fördel?

Hos Webstep arbetar vi medvetet med klyschan “ högt i tak” och vi jobbar aktivt för att det ska vara en verklighet i alla led. I förtroendeindexet, så hamnar vårt företag på ~90%. Det är inte illa pinkat, men det betyder också att vi jobbar med korta ledtider, har en rak och filterfri kommunikation och att möjligheten finns för vem som helst i vår organisation att hjälpa till att direkt skapa förutsättningar för en fantastisk arbetsmiljö.

Kort sammanfattat, vi strävar till det vi skämtsamt kallar för en “No Bullshit Environment

Det är självklart otroligt kul att konstatera att vi rankas som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och visst skulle vi kunna luta oss tillbaka och tycka att vi nått alla våra mål. Men nej, så funkar det inte riktigt. Vi kommer därför fortsätta sträva efter att vara bäst på de saker våra medarbetare tycker vi är bra på. Och de områden där vi rankas lägre kommer vi fokusera extra på och här lyfta oss lite extra som arbetsgivare inför framtiden.

..vid tangentbordet, Eje Thorarinsson, regionchef på Webstep

Vi på Webstep är genuint stolta över vår arbetsplats och vår kultur.

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer