fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Varför jag valde Webstep?!

Det är ju en intressant fråga, för mig är svaret enkelt!

Får du ofta frågor varför du jobbar på just ditt bolag? Eller har det bara blivit så? Jag vill i alla fall berätta varför just jag tog anställning på Webstep.

Vi är verkligen ett bolag som bryr sig om sina medarbetare på riktigt och inte något som vi bara skriver eller säger för att locka till oss nya kollegor.

För mig är det väldigt viktigt att det är genuint och att personerna jag jobbar med verkligen bryr sig. Sedan vill jag gärna att människorna jag jobbar med är människor jag vill umgås med och då inte bara på utan även utanför arbetstid. Här har vi en skön stämning & gemenskap, eftersom jag inte jobbat på alla andra bolag i branschen eller så kan jag inte uttala mig om så många andra bolag, men stämningen här bland alla medarbetare är fantastisk och inget som jag skulle vilja byta bort. I allt från diskussionerna gällande vår delade musiksmak på kontoret, och vem som för dagen skall agera DJ till att under en lunch åka och provköra en annan kollegas nya hybridbil.

Ja, det är en hel del kontraster som inte alltid har med själva jobbet att göra men som ändå har så stor betydelse för känslan till bolaget.

Den största kvittensen på att detta är en grym arbetsplats med riktigt härliga kollegor är att vi blev placerade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser under 2016 i undersökningen från Great Place to Work.

Och det som gör det så extra skönt är att denna undersökning grundar sig till största del på vad jag och alla mina kollegor har för känsla och åsikter om bolaget, dvs. vad de tycker om arbetsplatsen de jobbar på, på riktigt! Det här resultatet från undersökningen kan ingen annan ta ifrån oss, detta är verkligen den nakna sanningen om Webstep!

Så, vad är viktigt för dig när du söker ett nytt jobb?

Pengar, semester, pension, tjänstebil, kompetensutveckling, kollegor eller är det något annat som lockar dig att byta? För mig kokar det ändå på något sätt ner till människorna, spelar ingen roll hur mycket betalt jag skulle få någon annanstans, för är de inte roliga, härliga, kompetenta människor jag jobbar med så kommer jag troligtvis ändå tröttna förr eller senare. Men det är klart, får jag enormt mycket pengar kommer jag nog tänka över situationen en gång extra, men troligtvis kommer jag inte ändra uppfattning.

Självklart ska man ha betalt för den kompetens man har och det lovar jag dig att det får man på Webstep, vi betalar bra!

Inget snack om saken! Men självklart erbjuder vi även en massa andra förmåner som kanske passar dig där du befinner dig i livet. Men den kanske största förmånen är flexibiliteten, på hur många andra arbetsplatser sätter du själv din egen lön? Det gör du här! Vi ser inga konstigheter med det, utan det är så vi jobbar.

Vi gillar människor på Webstep, människor är olika och det är därför vi har en flexibilitet som gör så att vi kan erbjuda det som passar just dig, för då kommer du förhoppningsvis även att gilla oss!

Jag valde Webstep för människorna!! Vad väljer du??

I dagarna lanserade vi en ny webbsida som gör det enklare att få en känsla för de möjligheter och utmaningar som våra medarbetare erbjuds – så varför inte passa på att skicka in en spontanansökan, för du vet väl att det värsta som kan hända dig är att du får ett erbjudande, för då måste du bestämma dig!

..// vid tangentbordet, Henrik Lönn, Konsultchef på Webstep.

Foto: Armand Dommer - Sveriges Bästa Arbetsplats 2016

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer