fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep AB väljer Mynewsdesk som kommunikationsplattform

I syfte att ytterligare etablera Webstep som en stark aktör inom den svenska konsultbranschen, väljer vi nu att nyttja en redan etablerad kommunikationsplattform för att nå ut till marknadens viktigaste opinionsbildare.

Via plattformen presenterar Webstep här sitt redaktionella material i ett lättillgängligt och användarvänligt format, där all information som publiceras sökordsoptimeras och synkas via sociala medieplattformar i stil med LinkedIn, Facebook, Twitter, och WordPress.

Genom att nu välja en etablerad kommunikationsplattform – blir det nu betydligt enklare för oss som bolag att tydliggöra vårt budskap och samtidigt nå ut till en bredare publik. Plattformen blir även ett viktigt verktyg för våra kompetensområdesexperter, som via verktyget här ges möjligheten att nå ut i sociala medier och nätverk“, säger Johan Sandström, Marknadsföringsansvarig, Webstep AB

Genom att följa vårt flöde får man här löpande information om vad som händer på Webstep, i form av pressreleaser, nyheter, inlägg, event, happenings och kompetenskvällar.

Missa inte! inom kort lanserar vi nästa Kompetensbio, där spännande talare och ämnen mixas med mat, mingel och avslutningsvis film.

För mer information samt pressbilder, vänligen besök:
http://www.webstep.se/
http://www.mynewsdesk.com/se/webstep

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Johan Sandström, Marknadsföringsansvarig på Webstep, +46 (73) 514 21 04

Webstep lanserar nu Mynewsdesk som sin primära kommunikationsplattform i Sverige.

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer