fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep expanderar inom Sälj i Malmöregionen

Som ett led i bolagets tillväxtstrategi är det med stor glädje som vi nu önskar Khodor Daya välkommen till oss på Webstep.

Khodor har 10 års erfarenhet av ledande och säljande roller, då främst inom IT och Telekom. Han kommer närmast från APSIS International AB där han har arbetat som Account Manager mot stora och medelstora företag.

Han säger själv att han särskilt värdesätter företagskulturen med att högt värdera medarbetarnas gedigna kompetens, erfarenhet och engagemang.

Det ska bli otrolig spännande att börja jobba med ett företag av Websteps kaliber som satsar så mycket på sina anställda. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att jobba med kollegor som har ett så tydligt brinnande engagemang och positiv energi.”, säger Khodor Daya, Säljare, Webstep

Vi är inne i expansivt skede och därför är det fantastiskt roligt att nu välkomna Khodor Daya till oss på Webstep. Vi ser att han med sin gedigna erfarenhet, sitt personliga driv och brinnande engagemang kommer vara ett stort tillskott för vår framtida utveckling!“, säger Tina Kervall, Regionchef, Webstep Malmö

Webstep är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang till sig och denna gång är inget undantag.

Khodor Daya, Säljare, Webstep Malmö -2016

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer