fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep första certifierade partner inom sensorlösningar åt IoT-företaget Disruptive Technologies

Webstep inleder ett nära samarbete med Disruptive Technologies och kliver ut som deras första certifierade partner och stärker därmed sin position på den svenska marknaden för avancerade tjänster och lösningar inom Internet of Things (IoT).

Certifieringen innebär att Webstep uppfyller Disruptive Technologies höga krav på kvalitet och kan leverera deras helhetslösningar inom IoT till kunderna.

Disruptive Technologies, som är positionerat inom sfären för trådlösa sensornätverk (WSN) utvecklar ultrasmå sensornoder med oöverträffad prestanda och egenskaper, trimmade för att ingå i och expandera lösningar inom IoT.

– “Vi är stolta över att Disruptive Technologies har godkänt oss som certifierad partner. Det innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ännu bättre helhetslösningar och certifieringen är ett tydligt tecken på att vi som leverantör lever upp till de hårt ställda krav som krävs av marknaden“, säger Marianne Styrman, Director Internet of Things, Webstep Sverige

Disruptive Technologies sensorchip har väckt internationell uppmärksamhet och deras lösningar skräddarsys till kundernas tillämpningsområden. Deras trådlösa sensorlösning har en livslängd på ~15 år, kan bland annat varna om temperaturförändringar, användas som larm eller säkringar, informera personal, övervaka och rapportera om status och event.

– ”Mjukvaran i vår sensorteknik blir helt avgörande under kommande år när potentialen i IoT ska omvandlas till verklighet. Därför bygger vi nu ett ekosystem av aktörer som kan komplettera varandra. Webstep är vår första samarbetspartner. De har i storleksordningen 400 mycket erfarna IT-experter som kan hjälpa alla som vill förstå tekniken och har en praktisk tillämpning för den“, säger Erik Fossum Færevaag, CEO Disruptive Technologies

Våra konsulter är certifierade inom sensorlösningar via Disruptive Technologies © 2017 Webstep

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer