fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep lanserar ny portal som riktar sig till dig som vill jobba hos en arbetsgivare som håller vad de lovar!

Är du trött på att leta dig igenom konsultdjungeln efter just det där bolaget som håller vad de lovar? Jobbar du idag på ett företag som lovade mycket, men som kanske inte riktigt levererade? Är du en expert inom ditt område men det kanske inte känns i ditt lönekuvert?

Om svaret är ett rungande Ja! på dessa frågor, så kanske du är nästa ambassadör hos Webstep.

Vår framgång grundar sig på den samlade erfarenhet och kompetens som våra anställda bidrar med och vi är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang – ett tydligt tecken på detta är att vi under 2016 utsågs till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av våra anställda, genom den internationellt erkända organisationen Great Place to Work.

I samband med vår rekryteringssatsning lanserar vi nu en ny portal som syftar till att bana väg för framtiden med fokus på att attrahera de bästa inom sitt gebit och samtidigt skapa ett ambassadörskap hos Webstep som arbetsgivare.

Vi söker dig som vill utvecklas genom spännande uppdrag, inspirerande kollegor och en miljö som banar vägen för dig och din utveckling.

Har vi fångat ditt intresse? Tveka då inte att besöka vår rekryteringsportal och kanske skicka in enspontanansökan – redan idag!

Webstep lanserar ny portal som riktar sig till dig som vill jobba hos en arbetsgivare som håller vad de lovar!

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer