fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep presenterar ”Efficient Agile Teamwork” med Kristján Jonsson

I mitten av september, 2016, samlades våra kompetensområdesexperter från hela Sverige i vackra Barcelona, för en helg fylld av utmanande och kompetenshöjande aktiviteter.

Under konferensen höll Kristján Jonsson, systemutvecklare på Webstep, ett blixttal i ämnet ”Efficient Agile Teamwork”, där han på ett lättsamt men tydligt sätt presenterar sina personliga erfarenheter och kommer med insiktsfulla tips på hur man får ett utvecklingsteam att jobba mer effektivt.

Hans presentation handlar i huvudsak om att hålla sig till det agila konceptet i organisation och detaljplanering, utan att för den delen falla tillbaka i gamla (o)vanor eller styras av kortsiktig bekvämlighet.

Under sin presentation tar han här upp exempel på vanliga misstag och hur man upptäcker dessa tidigt och vad som krävs för att undvika dessa på bästa sätt. Och allt det här levererar han på ett lättsamt sätt, alltid med ett leende nära till hands.

Det här är en mycket bra presentation som får åhörarna att spetsa öronen och visa en vilja av att få veta mer.

Kristján Jonsson är en mycket erfaren systemutvecklare som drivs av att hitta enkla lösningar på svåra problem. Med sina 30 års erfarenhet i branschen och sin t-shirt ”Old Guys Rule” arbetar Kristján fortfarande med det han verkligen brinner för; att fokusera på agila metoder genom testdriven utveckling, open source, objektorientering, databaser/SQL, systemintegration, säkerhet samt mjukvaruarkitektur.

Hos oss på Webstep tror vi inte på begränsningar och därför finns det alltid möjligheter att fortsätta att utvecklas, vilket höstkonferensen i Barcelona är ett tydligt exempel på.

Creative Commons © 2015 Old Guys Rule

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer