fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep rekryterar Tim Grafford – en passionerad fullstack utvecklare

Under januari 2016 passerade Webstep 400 anställda fördelat över kontoren i Sverige och Norge. Det som i början av 2000-talet startade med fyra personer i Bergen, har nu växt och blivit ett av Skandinaviens konkurrenskraftigaste konsultföretag.

Webstep har glädjen att meddela att Tim Grafford är vårt senaste tillskott hos Webstep i Sverige. Tim kommer närmast från Axfood och är en tävlingsorienterad & passionerad javautvecklare med ett brinnande intresse för ny teknik.

Nedan låter vi Tim besvara tre frågor i samband med sin anställning:

  • Varför valde du Webstep som arbetsgivare?

Webstep kan erbjuda nya utmaningar i en mängd olika branscher, och har ett stort fokus på kompetensutveckling. Men det jag framförallt föll för var deras kompetenshelger, där de bjuder in de bästa talarna i världen för att hålla föredrag inom sina respektive expertområden.

  • Hur kom du i kontakt med Webstep?

Jag var på jakt ett efter ett mindre konsultbolag där jag kunde växa, men jag ville heller inte börja på ett nytt startup. Webstep har funnits sedan 2010 i Sverige, och har en fast och stabil grund som konsultföretag i IT branschen. Såg en annons på LinkedIn, där en sak stack ut, Kompetensbion!

  • Vad driver dig i ditt dagliga arbete?

Jag drivs av att utvecklas, både som person och inom mitt yrke. Att lära mig nya saker, och att slängas in i nya situationer är då jag trivs som bäst. Jag har ett stort intresse för att lösa problem på det bästa sättet.

Det som utmärker Webstep som arbetsgivare är det faktum att man väljer att anställa personer som brinner för sitt erfarenhetsområde och som ständigt strävar till att utvecklas.

Kort om författaren: Tim Grafford är en tävlingsorienterad utvecklare som har haft sitt intresse för systemutveckling ända sedan barnsben. Han har sin kompetens inom java, där han hanterar hela stacken. Med ett brinnande intresse för ny teknik drivs han ofta av magkänsla, omtanke och intuition.

Tim Grafford © Webstep 2017

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer