fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep sponsrar Jfokus och Swetugg

Två stora utvecklarkonferenser går av stapeln under en och samma vecka, och givetvis närvarar vi på Webstep under båda. Som kompetensbolag ligger kunskapsdelning oss varmt om hjärtat, och därför tävlar vi i år ut en plats per konferens till vår Kompetenshelg med Sam Newman i maj.

Den 6-7/2 samt 8-9/2 står Webstep som stolt sponsor på Jfokus och Swetugg, och liksom tidigare år välkomnar vi deltagare till vår monter på respektive konferens.

Jfokus och Swetugg erbjuder deltagarna en ypperlig chans att lyssna på inspirerande tal och föredrag inom Java och .NET, bredda kontaktnätet och interagera med övriga utställare.

Båda konferenserna klassas som bland de största i landet för respektive område, och det är bland annat under dessa konferenser som vi på Webstep hittat några av de talare vi sedermera har haft som väldigt uppskattade inspiratörer på våra Kompetenshelger.

I år kommer vi på Webstep därför bedriva en tävling under respektive konferens. Första pris under respektive konferens tävling är en gratisplats på vår nästa Kompetenshelg med Sam Newman. Sam Newman har skrivit en väldigt välkänd bok om hur man bygger microservices, publicerad av O’Reilly och ses som en expert inom området. Bland övriga deltagare som inte tar hem första priset lottas det ut ett tröstpris. Så det finns inget att förlora på att delta! Besök vår monterplats för mer information om tävlingen. 

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer