fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep utökar tjänsteportföljen

Webstep utökar tjänsteportföljen till att inkludera konsulttjänster inom IT-management, för att möta kundmarknadens höga efterfrågan. Ledare för den nya gruppen hittas internt, i form av Webstep-veteranen Mats Ljungberg.

Sedan tidigare har Webstep erbjudit konsulttjänster inom systemutveckling och kvalitetssäkring. Redan nöjda kunder likväl som nya har nu anledning att bli ännu nöjdare: Webstep erbjuder nu konsulttjänster inom IT-management.

Gruppen kommer att ledas av Mats Ljungberg, mångårig medarbetare på Webstep. Idag jobbar Mats, för kunds räkning, med daglig ledning, koordinering och prioritering. Mats nya roll kommer innefatta personalansvar, rekryteringsstöd och planering av kompetensaktiviteter utöver hans åtagande ute hos kund. Webstep är starkt förknippat med kunskapsutbyte och kompetensutveckling, och är något som präglar kulturen som Mats varit en del av sedan 2010.

”Jag vill bygga en grupp som förstår värdet av att leda på ett klokt och mänskligt sätt. Duktiga ledare som leder i samklang med gruppen och kundens behov.”, förklarar Mats.

Området IT-management är den näst mest efterfrågade kompetensen på marknaden efter systemutvecklare, och är därför ett naturligt tillskott till Websteps existerande tjänsteutbud. Kunder kan nu vända sig till Webstep i jakt på Scrum Masters, Agila Coacher, förändringsledare etc.

VD Jakob Cardell summerar:

”För oss är satsningen på IT management en naturlig utveckling av vårt konsult- och kunskapsbas. Vi rör oss mot en framtid i ökat behov av ledning och förändringserfarenheter och med den accelererande utvecklingstakten som vi befinner oss i. Mats har en gedigen erfarenhet inom området och har lång erfarenhet från Webstep vilket gör honom som klippt och skuren att leda gruppen i sann Webstepkultur.”

Webstep arbetar inom olika sektorer och branscher, med närmare 400 anställda, fördelat på avdelningar i Stockholm, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim och Kristiansand.

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer