fbpx
Gå till innehållsmeny
Tjänst, projekt, namn...

Kontakta oss

Välj stad

Webstep växer så det knakar!

Sedan starten för femton år sedan har Webstep utvecklat IT-lösningar tillsammans med hundratals kunder; allt från banker, försäkringsbolag, telekom och flygindustrin, till mjukvaruföretag, sjukhus och myndigheter. Manuella processer har digitaliseras och självbetjäningslösningar har utvecklas. Detta har skett ute hos kunderna – skräddarsytt för den plattform som kunderna väljer att använda sig av.

Vi fortsätter växa så det knakar

– “Vi har veldig tett kundekontakt, vi har har hatt en fin-fin reise og vi fortsetter for full fart”, svarar Kjetil Bakke Eriksen, Koncernchef, när han ombads att sammanfatta övergången till 400 anställda spridda över kontoren i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Stockholm och Malmö.

Våra långsiktiga mål och milstolpar uppnås

Det är oerhört kul att vi nu uppnår ännu ett av våra långsiktiga mål och det ger därför ännu mer tyngd åt vår tes att “duktiga människor vill jobba med andra duktiga människor“. När vi nu passerar denna milstolpe så är det tydligt att vi uppfattas som en attraktiv arbetsgivare, där vi fokuserar på våra anställdas kompetens och där den personliga utvecklingen fortsätter framåt i oförminskad takt“, säger Eje Thorarinsson, Regionchef Stockholm

Kunskapsdelning skapar förtroende

Vi tror på att “kunskapsdelning skapar förtroende“. Webstep anställer uteslutande konsulter med gedigen utbildning, beprövad erfarenhet och ett gott rykte. Vi anser att det är att de som kan mest som oftast är de som är mest ödmjuka inför allt de kan, och som inte är rädda för att ge det lilla extra.

Fortsatt goda resultat även under 2015

Webstep fortsätter visa ett starkt resultat med en årsomsättning på c:a 550 miljoner från det gångna året.

Under januari 2016 passerade Webstep 400 anställda fördelat över kontoren i Sverige och Norge. Det som i början av 2000-talet, startade med fyra personer i Bergen, har nu växt och blivit ett av Skandinaviens konkurrenskraftigaste konsultföretag med 13 avdelningar i 7 städer - och företaget fortsätter växa så det knakar!

Relaterat / Kontaktpersoner

Vedlagte filer